Sveriges största dansskola för barn!

Det här är Funkykidz

Sveriges största dansskola för barn!

Funkykidz är Sveriges största och roligaste dansskola för barn. Här får alla dansare 2-7 år släppa loss till riktigt bra dansmusik. Flera av låtarna finns på Be Sporty Hitz Ett perfekt sätt när ni vill släppa loss hemma mellan lektionerna.

Dansglädje sedan 2003

Funkykidz har funnits i Sverige i över 20 år. Idag finns vår populära dansskola i flera länder i Europa. Dansskolan grundades av Martina Engdegård som är utbildad idrott och grundskolelärare vid Göteborgs Universitet. Läs gärna mer om vår historia här.

Danslektioner med kvalité och glädje

Funkykidz-lektionen är förkoreograferad för att hålla en hög kvalité över hela landet. För varje kurs finns en genomarbetad kursplan. Varje lektion har en pedagogisk tanke och vi kryddar alltid våra koreografier med rolig rekvisita som förhöjer känslan.

Vi erbjuder alltid våra nya elever Prova på med kvalitetsgaranti. Läs mer här 

Danslärare med talang och hjärtat på rätta stället

Vi som arbetar med barnen är inspiratörer med hjärtat på rätta stället. Vi sätter trygghet och säkerhet högt och brinner för att sprida dansglädje. Alla danslärare har genomgått gedigen grundutbildning och deltar kontinuerligt i fortbildning.

Sprakande dansshower

Varje vår avslutar vi med en sprakande dansshow, besök av björnen Funky och hela familjen får ta del av en dansuppvisning som blir ett minne för livet. Läs mer om showen här

Dansa vidare i Bliss Dance Academy

För äldre barn och ungdomar 7-12 år har vi dansklasser i Bliss Dance Academy.

 

Varmt välkomna till oss!

Sök danskurs

 

logo-2-3 logo-4-5 logo-6-7logo-Bliss

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå