Barndans - Sveriges största dansskola för barn!

Det här är Funkykidz

Sveriges största dansskola för barn!

Funkykidz är Sveriges största och roligaste dansskola för barn. Här får alla dansare 2-8 år släppa loss till riktigt bra dansmusik där många av låtarna är specialproducerade för Funkykidz. se Musiken Be Sporty Hitz finns tillgänglig här på funkykidz.se vilket gör det möjligt för våra elever att släppa loss hemma efter lektionen.

Funkykidz bygger på värderingarna om rörelseglädje, att alla skall ha en given plats i gruppen och att det är barnens upplevelser som är det viktiga.

Funkykidz-lektionen är förkoreograferad för att hålla en hög kvalité över hela landet. För varje kurs finns en genomarbetad kursplan. Varje lektion har en pedagogisk tanke och vi kryddar alltid våra koreografier med rolig rekvisita som förhöjer känslan.

På våren har Göteborgsregionen, Stockholmregionen och Malmöregionen en sprakande show där våra elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Biljetter till showen köper du i vår webbshop.

För barnen 2-3 år blir det en mindre avslutning i danssalen där barnen får visa vad de lärt sig. Övriga regioner har även de en dansavslutning med ”Funkykidz fest” i danssalen som avslutar vårterminen.

Våra danslärare är talangfulla dansare och inspiratörer med hjärtat på rätta stället. De sätter trygghet och säkerhet högt och brinner för att sprida dansglädje. Vår personal har alla genomgått gedigen grundutbildning och deltar kontinuerligt i fortbildning,

Hoppas vi väckt din nyfikenhet.

Läs mer om vår historia här.

Vill du veta mer om vårt löfte till föräldrar och barn?

Varmt välkomna till oss!

 

logo-2-3 logo-4-5 logo-6-8logo-Bliss

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå