Sveriges största dansskola för barn!

Info om kurserna

KLÄDSEL

Välj tränings- eller danskläder som du trivs i. Det kan vara mjuka byxor, shorts, tights, top, t-shirt eller dräkt. På fötterna är det bra att ha en sko med mjuk sula eller en danssandal.
 

ÅLDERSINDELNING

Våra åldersindelningar bygger på att eleven har åldern inne för respektive åldersgrupp. Det är stora skillnader mellan 2-3 år, 4-5 år och 6-7 år. Det är därför viktigt att du inte anmäler ditt barn till en grupp som de inte har åldern inne för.
 

FÖRÄLDRARS MEDVERKAN PÅ KLASSERNA

Funkykidz 2-3 år: 

En förälder deltar aktivt under hela lektionen. Syskon kan inte medverka inne på lektionen.

Funkykidz 4-5 år: 

Om ditt barn behöver dig som förälder med inne på lektionen för trygghet är en förälder per barn välkommen att närvara. Den medverkande föräldern är då med och dansar. Syskon kan ej delta. Undvik mobiltelefon, visa ditt barn uppmärksamhet och glada hejarop så får vi en bra lektion. Under inskolningen deltar 1 förälder per barn, syskon kan tyvärr inte delta.

Funkykidz 6-7 år:

Inga föräldrar närvarar som regel under lektionerna.

Extra stöd:

Ibland behöver barn extra stöd för att kunna delta på kursen. Om våra danslärare upplever att ditt barn behöver dig som förälder närvarande, kontaktar vi er. Då önskar vi att en förälder närvarar som trygghet och stöd för ert barn.
 

ORDNINGSREGLER

För att få en så rolig, säker och givande lektion som möjligt är det viktigt med ordningsregler på lektionen. 

Dessa regler har vi skapat för elevernas skull och är något som alla våra ledare arbetar efter. 

Alla föräldrar skall kunna känna en trygghet i att våra lektioner är säkra och håller hög pedagogisk kvalité.

Här är våra ordningsregler:

  • Alla elever skall efter sin förmåga delta i de övningar vi gör. 
  • Det är inte tillåtet att vara på redskap, ribbstolar eller fönsterbänkar mm mellan momenten eller när ledaren ger instruktioner. 
  • Alla elever behöver vara inne i salen under hela lektionen.

Hos oss är alla barn lika viktiga och värdefulla. Vi kommer på alla sätt vi kan inspirera till rörelseglädje under lektionen. Olika barn anpassar sig olika snabbt till dessa regler. Ibland kan vi behöva ta hjälp av dig som förälder om ditt barn behöver extra stöd för att komma in i rutinerna på lektionerna. Planen läggs upp tillsammans med ledaren och är en naturlig del i vårt arbetssätt. 

 

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå