Sveriges största dansskola för barn!

Stjärna
Stjärna

Lyssna på musiken

På Spotify finns musiken från danskurserna!

Musiken från danskurserna har barnen alltid kunnat lyssna på även hemma. Alla tidigare Funkyhitz-album finns samlade på besportyhitz.se.

Numer finns Be Sportys Hitz på Spotify. Här släpper vi varje termin de nya låtarna. Du kan lyssna på mobil, padda och dator på dina favoritlåtar. 

Klicka här för att lyssna på musiken.
 

Teamet bakom musiken

Det är ett riktigt starkt team som skapar och producerar musiken till Be Sporty Hitz. John Ballard leder ett team av låtskrivare som skapar härlig dansmusik åt oss varje termin. John Ballard har ett stort engagemang för just barnmusik och han har en gedigen meritlista inom svensk och internationell popmusik. John ligger bakom flera av Ace of Base mest kända låtar och på senare år har han skrivit flera låtar till Eurovision Song Contest som lyckats nå toppen.

Unga artister som har framtiden för sig

Barnen och ungdomarna som sjunger på våra låtar är talanger som har framtiden för sig. Flera av dem har blommat ut och blivit välkända för en större publik. Wictoria Johansson har sjungit på flera av våra skivor genom åren och har nu etablerat sig som en folkkär artist. Omar Rudberg sjöng på vår första platta och har sedan dess varit en del av gruppen The Fooo och nu gjort solo- och skådespelarkarriär. Andra exempel på Funky-artister som utvecklats är Isak Danielsson som kom till final i X-Factor, Marcus Sjöstrand är med i gruppen Youngblood som tävlade i Melodifestivalen och tjejgruppen Njoy har synts i många TV-sammanhang. Det är verkligen kul att arbeta med dessa unga talanger!

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå