Dansshow

På våren satsar vi stort på vår populära dansshow för barnen 4-8 år. Det här blir en härlig upplevelse för hela familjen och med riktigt ljud, ljus och stor publik blir det ett minne för livet för våra dansare. Funky och Funkylina är showens värdar och våra dansare får sitta med på första parkett hela föreställningen.

Föreställningarna hålls ofta i större lokal/arena. Att delta på showen är självklart gratis för alla våra elever, men för att kunna anordna detta event och ge en bra föreställning tar vi en biljettavgift som varierar mellan 120-200 kr för besökare till showen. På vissa av våra shower uppträder även gästartister. Biljetter till showen köper du i vår webbshop.
 

Dolly Style till vårshowen 2017

Efter att ha fått in önskemål om gästartister till vårterminens show är vi nu glada att meddela att Dolly Style kommer att uppträda på våra shower i Stockholm, Göteborg, Lund och Kungsbacka. Tjejerna har skickat ett meddelande till alla dansare som ni kan se här.

Se klipp från tidigare shower här

Gästartister

Vi har haft glädjen att ha några av Sveriges störta artister som gäster på våra shower. Efter att de deltagit har de alla vittnat om den energi och dansglädje som fanns i lokalen och hur de uppskattat att vara en del av Funkykidz.

Vi strävar efter att fortsätta bjuda in artister till showerna som är bra förebilder för barnen. Observera att de är inte till alla shower som vi har gästartister. 

Se klipp när The Fooo gästar oss

 

Se klipp när David Lindgren gästade oss

 

Se klipp när Danny Saucedo gästade oss

 

Se klipp när Amy Diamond gästade oss

 

Se klipp när Eric Saade gästar oss

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå