Barndans - Sveriges största dansskola för barn!

Vårshowerna uteblir med anledning av Covid-19

På grund av Covid-19 uteblir dessvärre showen vårterminen 2021 och 2022. Det blir istället en avslutning i salen för alla elever.

 

Samir & Viktor gästade oss på vårshowerna 2019

Be Sporty firade 15 år presenterade stolt Samir & Viktor som gästartister vid Funkykidz och Bliss vårshower 2019. Samir & Viktor gästade vårshowerna i Stockholm, Kungsbacka, Göteborg och Lund.

Wiktoria och Sigrid uppträdde på vårshowerna 2018

2018 gästades vi av Wiktoria och Sigrid Bernson vid Funkykidz och Bliss vårshower 2018. Wiktoria uppträdde på showerna i Stockholm och Lund. Sigrid Bernson gästade oss på showerna i Kungsbacka och Göteborg. 

 

Dansshow

På våren har Göteborgsregionen, Stockholmregionen och Malmöregionen en sprakande show där våra elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Biljetter till showen köper du i vår webbshop. För barnen 2-3 år blir det en mindre avslutning i danssalen där barnen får visa vad de lärt sig.

Övriga regioner har även de en dansavslutning med ”Funkykidz fest” i danssalen som avslutar vårterminen.

Se klipp från tidigare shower här

Gästartister

Vi har haft glädjen att ha några av Sveriges störta artister som gäster på våra shower. Efter att de deltagit har de alla vittnat om den energi och dansglädje som fanns i lokalen och hur de uppskattat att vara en del av Funkykidz.

Vi strävar efter att fortsätta bjuda in artister till showerna som är bra förebilder för barnen. Observera att de är inte till alla shower som vi har gästartister. 

Se klipp när The Fooo gästar oss

 

Se klipp när David Lindgren gästade oss

 

Se klipp när Danny Saucedo gästade oss

 

Se klipp när Amy Diamond gästade oss

 

Se klipp när Eric Saade gästar oss

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå