Sveriges största dansskola för barn!

Barndans Funkykidz Uddevalla

Plats:

Agnebergshallen
Färgaregatan 12. Gruppträningssalen en trappa ner.
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Uddevalla

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Lördag 10.30-11.10 Instruktör: Frida Gustafsson
Funkykidz 4-5 år, Lördag 11.20 - 12.05 Instruktörer: Frida Gustafsson och Julia Brorsson
Funkykidz 6-8 år, Lördag 12.10-12.55 Instruktör: Julia Brorsson
Anmäl dig här

Startvecka:

36

Lovdagar:

HT 2018: Uppehåll för lov vecka 44 .Sista tillfället är vecka 46.

Kom ihåg:

OBS! Funkykidz 2-3 år och 4-5 år har ersättningstillfälle vecka 44 på ordinarie dag, plats och tid.

På grund av arrangemang i Agnesbergshallen hålls terminens två sista lektioner (vecka 45 och 46) på Sommarhemsskolan , Sommarhemsvägen 3. Klasserna hålls på ordinarie dag och tid.

Pris:

1395 kr per termin

Aktuellt

OBS!!
På grund av arrangemang i Agnesbergshallen hålls terminens två sista lektioner (vecka 45 och 46) på Sommarhemsskolan , Sommarhemsvägen 3. Klasserna hålls på ordinarie dag och tid.

Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och så diplomutdelning såklart. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften kan variera från 100-220 kr (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande instruktörer som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför vårterminen 2019 öppnar i början på december.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Frida Gustafsson
Frida Gustafsson
Hejsan alla barn. Ser fram emot att få dansa med er i höst. Vi ska få de riktigt skoj. Kram kram
Julia Brorsson
Julia Brorsson
Hej! Jag heter Julia. Jag ser verkligen fram emot att få dansa och ha kul med Er!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå