Barndans - Sveriges största dansskola för barn!

Barndans Funkykidz Tyresö

Plats:

Kulturskolan Kvarnhjulet
Pluggvägen 6A, 135 46 Tyresö
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Tyresö

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Lördag 09.30-10.10 Danslärare: Therese Roberts
Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 10.40-11.20 Danslärare: Therese Roberts
Funkykidz 4-5 år, Lördag 10.20-11.05 Danslärare: Filippa Tibbling och Therese Roberts
Funkykidz 6-8 år, Lördag 11.15-12.00 Danslärare: Filippa Tibbling
Anmäl dig här

Startvecka:

v.6

Lovdagar:

Sportlov v.9
Påsklov v.15
Sista tillfället v.17
Med reservation för ändringar

Kom ihåg:

På våra dansklasser i Tyresö har vi ett samarbete med kulturskolan. Det innebär att vid bokning och deltagande på någon av våra danskurser i Tyresö blir du även medlem i Kulturskolan Kvarnhjulet.

Pris:

1585 kr per termin

Aktuellt

Theoz är gästartist på Funkykidz vårshow 2020!

Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och så diplomutdelning såklart. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Vårterminen 2020 är Theoz gästartist på showen. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften är 230 kr för vuxna och 120 kr per barn (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande danslärare som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas. En förälder per barn deltar aktivt på lektionen. Syskon kan tyvärr inte närvara. Läs mer om detta nedan under inskolning.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför höstterminen 2020 öppnar i slutet av maj.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Danslärare

Therese  Roberts
Therese Roberts
Hej danskompis! Att få dela min dansglädje med er är det bästa jag vet. Kom så dansar vi loss och har skoj! Bamsekram Therese
Filippa Tibbling
Filippa Tibbling
Hejsan kompisar! Vad roligt att just du vill dansa med mig, vi kommer att ha så roligt tillsammans. Bamsekramar så ses vi snart :-)
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå