Funkykidz Torslanda

Plats:

Friskis och Svettis lokaler
postflyget 4
Karta

Startvecka:

36

Lovdagar:

HT 2017: Uppehåll för lov vecka 44. Sista tillfället är vecka 46.

Pris:

1345 kr per termin

Kurser i Torslanda

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 11.10-11.50 Instruktör: Josefin Stenbeck

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 13.40-14.20 Instruktör: Malin Falk
Funkykidz 4-5 år, Söndag 12.00-12.45 Instruktörer: Josefin Stenbeck och Malin Falk
Funkykidz 4-5 år, Söndag 14.30-15.15 Instruktörer: Josefin Stenbeck och Malin Falk
Funkykidz 6-8 år, Söndag 12.50-13.35 Instruktör: Josefin Stenbeck


Tipsa en kompis om en kurs
Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och så diplomutdelning såklart. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften kan variera från 100-220 kr (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande instruktörer som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersrekommendation

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokningen är ännu inte möjlig.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Josefin Stenbeck
Josefin Stenbeck
Jag heter Josefin. Jag är en sprallig, glad tjej med stor kärlek till dansen. Dansen har funnits i mitt liv sen jag var tre år och gör mig alltid på bästa humör. Jag ser mycket fram emot att dansa loss med er denna termin! Kramar
Malin Falk
Malin Falk
Hej kompisar! Jag har dansat i hela mitt liv och nu är jag taggad för att få dansa med DIG! Kram!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå