Funkykidz Skärholmen

Plats:

Skärholmens sim- och idrottshall
Motionsrummet, Bodholmsgången 10, 127 48 Skärholmen
Karta

Startvecka:

36

Lovdagar:

Extra uppehåll v.39. Höstlov v.44. Sista tillfället v.47.

Kom ihåg:

Hej alla Funkykidz i Skärholmen,

På grund av förseningar i renoveringsarbetet utav Ungdomens Hus/Fryshuset och att de därmed bl.a ännu inte fått godkänt gällande brandsäkerheten har vi valt att inte flytta in vår verksamhet där tillsvidare. Vi kommer sätta säkerheten först och istället flytta till Skärholmens simhall. Denna information har kommit till oss väldigt sent och vi beklagar verkligen omständigheterna.

Ny lokal:
Skärholmens sim- och idrottshall
Motionsrummet
Bodholmsgången 10
127 48 Skärholmen

Vägbeskrivning: Från Skärholmens tunnelbana går du rakt över torget mot gallerian. Sväng höger och gå rakt fram längst med Stadsteatern. Skärholmens simhall ligger rakt fram på höger sida. Motionsrummet finns rakt fram förbi receptionen och första till höger. I den korridoren ligger motionsrummet på vänster sida. Där finns även omklädningsrum.

Oförändrade terminsveckor:
Start v.36
Extra uppehåll v.39
Höstlov v.44
Sista tillfälle v.47

Oförändrade klasstider:
Funkykidz 4-5 år, Lördag 11.00-11.45
Funkykidz 6-8 år, Lördag 12.00-12.45


Tveka inte att kontakta vår kundtjänst på info@besporty.se om ni har några frågor eller funderingar.

Varmt välkommen till vår nya lokal!Pris:

1450 kr per termin

Kurser i Skärholmen

Funkykidz 4-5 år, Lördag 11.00-11.45 Instruktörer: Sinead Shanahan och Emma Czitron Egemo

Funkykidz 6-8 år, Lördag 12.00-12.45 Instruktör: Sinead Shanahan


Tipsa en kompis om en kurs
Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och så diplomutdelning såklart. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften kan variera från 100-220 kr (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande instruktörer som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersrekommendation

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokningen är ännu inte möjlig.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Sinead  Shanahan
Sinead Shanahan
Lördagsgodis och dans är det bästa som finns!
Emma Czitron Egemo
Emma Czitron Egemo
Jag är en glad och sprallig tjej med mycket energi. Ser fram emot min första termin på Funkykidz!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå