Barndans - Sveriges största dansskola för barn!

Barndans Funkykidz Partille

Plats:

Kulturum
Gamla Kronvägen 56
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Partille

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 11.15-11.55 Danslärare: Ebba Rapp
Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 13.00-13.40 Danslärare: Vilma Wirenhed
Funkykidz 4-5 år, Söndag 12.10-12.55 (Fullbokad) Danslärare: Ebba Rapp och Vilma Wirenhed
Funkykidz 6-8 år, Lördag 12.10-12.55 Danslärare: Cornelia Hinnerson
Anmäl dig här

Startvecka:

5

Lovdagar:

Funkykidz 2-3 år klockan 11.15-11.55
Lovuppehåll: vecka 7, 14 och 15
Sista tillfället: vecka 17

Övriga klasser
Lovuppehåll: vecka 7, 12, 14 och 15
Sista tillfället: vecka 18

Kom ihåg:

Vi håller till i Kulturum, sal K31 på tredje våningen. Ingång utifrån Gamla Kronvägen (en bit till höger om stora huvudentrén vid biblioteket). Vänligen respektera att ytterdörren inte får ställas upp. Er danslärare kommer att öppna dörren innan klasstart.

Pris:

1485 kr per termin

Aktuellt

Vi håller till i Kulturum, sal K31 på tredje våningen. Ingång utifrån Gamla Kronvägen (en bit till höger om stora huvudentrén vid biblioteket). Vänligen respektera att ytterdörren inte får ställas upp. Er danslärare kommer att öppna dörren innan klasstart.

Theoz är gästartist på Funkykidz vårshow 2020!

Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och så diplomutdelning såklart. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Vårterminen 2020 är Theoz gästartist på showen. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften är 230 kr för vuxna och 120 kr per barn (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande danslärare som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas. En förälder per barn deltar aktivt på lektionen. Syskon kan tyvärr inte närvara. Läs mer om detta nedan under inskolning.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför höstterminen 2020 öppnar i slutet av maj.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Danslärare

Vilma Wirenhed
Vilma Wirenhed
Hej på er kompisar! Jag har dansat sedan jag var lika gammal som er och jag längtar efter att få träffa er allihopa, dansa och ha roligt! Vi kommer att ha det fantastiskt tillsammans, det vet jag. Ses snart!
Ebba Rapp
Ebba Rapp
Hej kompisar! Jag är en glad tjej som älskar att dansa och kan inte vänta för att få träffa er!
Cornelia Hinnerson
Cornelia Hinnerson
Hej kompisar! Det ska bli så kul att dansa med er, vi ses snart! :)
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå