Barndans - Sveriges största dansskola för barn!

Barndans Funkykidz Nacka

Plats:

Dieselverkstaden
Dieselverkstaden, tisdagsklasser dansar i dramasalen och fredag-och lördagsklasser dansar i danssalen. Marcusplatsen 17, 131 34 Nacka.
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Nacka

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Lördag 14.40-15.20 (Fullbokad) Danslärare: Emilia Wallberg
Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Lördag 17.30-18.10 Danslärare: Elsa Nyberg
Funkykidz 4-5 år, Tisdag 17.05-17.50 Danslärare: Emma Kallis och Alicia Malmström
Funkykidz 4-5 år, Lördag 15.30-16.15 Danslärare: Emilia Wallberg och Elsa Nyberg
Funkykidz 6-8 år, Lördag 16.30-17.15 (Fullbokad) Danslärare: Elsa Nyberg
Anmäl dig här

Startvecka:

v.6

Lovdagar:

Tisdagsklasser
Sportlov v.9
Påsklov v.15
Sista tillfället v.17

Lördagsklasser
Sportlov v.9
Extra uppehåll v.12
Påsklov v.15
Sista tillfället v.18
Med reservation för ändringar

Pris:

1585 kr per termin

Aktuellt

Theoz är gästartist på Funkykidz vårshow 2020!

Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och så diplomutdelning såklart. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Vårterminen 2020 är Theoz gästartist på showen. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften är 230 kr för vuxna och 120 kr per barn (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande danslärare som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas. En förälder per barn deltar aktivt på lektionen. Syskon kan tyvärr inte närvara. Läs mer om detta nedan under inskolning.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför höstterminen 2020 öppnar i slutet av maj.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Danslärare

Elsa  Nyberg
Elsa Nyberg
Hej alla dansare! Jag älskar att dansa och det ska bli så roligt att få dansa med er. Hoppas vi ses!
Emilia Wallberg
Emilia Wallberg
Hejsan alla dansare! Jag heter Emilia och ser fram emot att få träffa er alla, vi kommer att ha en jätterolig termin tillsammans. Kram!
Alicia Malmström
Alicia Malmström
Hej alla kompisar! Vad roligt att du kommer och hänger med mig, tillsammans så vet jag att vi kommer ha det super! Vi syns snart kompisar!
Emma Kallis
Emma Kallis
Hej alla underbara dansare! Jag tror att vi kommer att ha superkul när vi dansar tillsammans under terminen! Hoppas vi ses snart! Stor kram
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå