Barndans - Sveriges största dansskola för barn!

Barndans Funkykidz Malmö

Plats:

Danscentrum syd
Bergsgatan 29, i kulturhuset Mazetti. Danscentrum syd har sina lokaler 1 trappa upp.
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Malmö

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 09.20-10.00 (Fullbokad) Instruktör: Alice Vahlén
Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 10.10-10.50 (Fullbokad) Instruktör: Alice Vahlén
Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 14.00-14.40 Instruktör: Maya Palmstadius Matic
Funkykidz 4-5 år, Söndag 11.00-11.45 (Fullbokad) Instruktörer: Elsa Brundenius och Eliza Simeonidou
Funkykidz 6-8 år, Söndag 12.00-12.45 (Fullbokad) Instruktör: Elsa Brundenius
Anmäl dig här

Startvecka:

6

Lovdagar:

VT 2019: Uppehåll för lov vecka 8 och 16. Sista tillfället är vecka 17.

Pris:

1445 kr per termin

Aktuellt

Entrédörrarna hålls alltid låsta och det är därför viktigt att vara i tid så dansläraren kan öppna åt er innan klassen startar.

Samir & Viktor gästartister på Funkykidz vårshow 2019!

Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och så diplomutdelning såklart. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Vårterminen 2019 är Samir & Viktor gästartister på showen. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften är 230 kr för vuxna och 120 kr per barn (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande instruktörer som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas. En förälder per barn deltar aktivt på lektionen. Syskon kan tyvärr inte närvara. Läs mer om detta nedan under inskolning.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför höstterminen 2019 öppnar i slutet av maj.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Alice Vahlén
Alice Vahlén
Hej alla dansare! Jag heter Alice och jag ser jättemycket fram emot att få dansa tillsammans med er. Vi ses i danssalen!
Eliza Simeonidou
Eliza Simeonidou
Mitt namn är Eliza och jag har dansat i snart 14 år inom allt från balett till streetdance. Jag har även tävlat inom dans. Nu ser jag fram emot att få lära ut massor av rolig dans till er!
Maya Palmstadius Matic
Maya Palmstadius Matic
Hej allihopa! Med mig så kommer vi att ha super kul och sprida mycket glädje genom att dansa. Kram på er!
Elsa Brundenius
Elsa Brundenius
Jag är en dansglad tjej som älskat dans ändå sen jag var ett litet barn. Därför vill jag också inspirera barnen att hitta lycka och glädje för dansen som den har gjort för mig. Jag hoppas att vi ses på mina klasser och så ska vi ha det superroligt!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå