Funkykidz Lund

Plats:

Folkets Hus
Kiliansgatan 13
Karta

Startvecka:

36

Lovdagar:

HT 2017: Uppehåll för lov vecka 37 & 44. Sista tillfället är vecka 47.

OBS - FK 2-3 år kl 09.20 samt FK 4-5 år har sitt sista tillfälle vecka 48 (mer info under "kom ihåg" nedan)

Kom ihåg:

Observera att Funkykidz 2-3 år lör 09.20 samt Funkykidz 4-5 år (lör 10.15 OCH 11.15) får förlängd termin pga musikproblem 9/9. Avslutningen för dessa tre klasser hålls alltså istället lördag 2/12, ordinarie tider.

Pris:

1345 kr per termin

Kurser i Lund

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Lördag 09.20-10.00 Instruktör: Hanna Lidin

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Lördag 14.10-14.50 Instruktör: Fideli Almgren
Funkykidz 4-5 år, Lördag 10.15-11.00 Instruktörer: Hanna Lidin och Emma Olofsson
Funkykidz 4-5 år, Lördag 11.15-12.00 Instruktörer: Hanna Lidin och Emma Olofsson
Funkykidz 6-8 år, Lördag 12.15-13.00 Instruktör: Fideli Almgren


Tipsa en kompis om en kurs
Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och så diplomutdelning såklart. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften kan variera från 100-220 kr (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande instruktörer som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersrekommendation

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokningen är ännu inte möjlig.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Emma  Olofsson
Emma Olofsson
Hej! Jag heter Emma och för mig är det viktigt att just du ska ha väldigt roligt på mina lektioner. Jag ser fram emot att lära känna er alla! Nu kör vi!
Hanna Lidin
Hanna Lidin
Hej! Jag heter Hanna och älskar att dansa! Jag har dansat i 8 år inom flera olika stilar. Förutom dans älskar jag mina vänner, mat och är fullkomligt barnkär!
Fideli Almgren
Fideli Almgren
Välkomna till min sal där ni träffar en glad och energisk tjej!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå