Barndans - Sveriges största dansskola för barn!

Funkykidz Lund

Plats:

Folkets Hus
Kiliansgatan 13
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Lund

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Lördag 09.20-10.00 (Lidforssalen) (Fullbokad) Danslärare: Ida Fält
Funkykidz 4-5 år, Lördag 10.10-10.55 (Lidforssalen) Danslärare: Emma Almers och Valeria Aqueveque
Funkykidz 4-5 år, Lördag 11.05-11.50 (Lidforssalen) Danslärare: Valeria Aqueveque och Emma Almers
Funkykidz 6-8 år, Lördag 12.10-12.55 (Holmbergssalen) Danslärare: Albin Pålsson
Anmäl dig här

Startvecka:

Höstterminen 2020 start: V. 41

Lovdagar:

Uppehåll för höstlov: V. 44
Sista tillfället: V. 51

Pris:

1485 kr per termin


Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och eleven får antingen ett diplom eller en medalj. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften är 230 kr för vuxna och 120 kr per barn (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället. På grund av Covid-19 uteblir dessvärre showen vårterminen 2021 och det blir istället en avslutning i salen för alla elever.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande danslärare som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas. En förälder per barn deltar aktivt på lektionen. Syskon kan tyvärr inte närvara. Läs mer om detta nedan under inskolning.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför vårterminen 2021 öppnar i december.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Danslärare

Albin Pålsson
Albin Pålsson
Tja! Jag är en musik- och dansglad kille. Mitt favoritgodis är choklad. Jag ser jättemycket fram till att dansa och ha kul med er!
Ida Fält
Ida Fält
Valeria Aqueveque
Valeria Aqueveque
Hej allesammans! Kom och ha kul med mig så ska vi dansa loss! Ha det så bra, vi ses snart!
Emma Almers
Emma Almers
Hej alla fina dansare! Jag ser så mycket fram emot att umgås med er denna termin! Vi kommer ha superkul tillsammans. Hoppas ni ser fram emot varje lektion för det gör jag! Kram på er!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå