Barndans Funkykidz Limhamn

Plats:

Folkets Hus
Solsalen, Linnégatan 61
Karta

Startvecka:

6

Lovdagar:

VT 2018: Uppehåll för lov vecka 8, 12 och 13. Sista tillfället är vecka 18.

Pris:

1395 kr per termin

Kurser i Limhamn

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Lördag 14.15-14.55 Instruktör: Nellie Sanai

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 15.30-16.10 (Fullbokad, endast reservlista) Instruktör: Kristina Buchvald Schouw
Funkykidz 4-5 år, Lördag 13.15-14.00 Instruktörer: Nellie Sanai och Eliza Simeonidou
Funkykidz 4-5 år, Söndag 11.40-12.25 (Fullbokad, endast reservlista) Instruktörer: Molly Fredin och Nellie Sanai
Funkykidz 6-8 år, Söndag 14.30-15.15 (Fullbokad, endast reservlista) Instruktör: Kristina Buchvald Schouw


Tipsa en kompis om en kurs
Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och så diplomutdelning såklart. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften kan variera från 100-220 kr (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande instruktörer som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokningen är ännu inte möjlig.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Kristina Buchvald Schouw
Kristina Buchvald Schouw
Molly Fredin
Molly Fredin
Hej alla dansglada! Att skratta och ha kul är det absolut bästa jag vet och därmed är det alltid glädjen som står i fokus på mina klasser. Förutom dans tycker jag otroligt mycket om katter och allt som är rosa!
Nellie Sanai
Nellie Sanai
Hej underbara ni! Mitt namn är Nellie & jag tycker alltid att det är lika roligt att dansa & släppa loss, jag hoppas att ni vill dela dessa upplevelser med mig. Kram kram kram!
Eliza Simeonidou
Eliza Simeonidou
Mitt namn är Eliza och jag har dansat i snart 14 år inom allt från balett till streetdance. Jag har även tävlat inom dans. Nu ser jag fram emot att få lära ut massor av rolig dans till er!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå