Barndans - Sveriges största dansskola för barn!

Barndans Funkykidz Järfälla

Plats:

Björkeby Sporthall
Brasvägen 6, 175 61 Järfälla. B-hallen hittar du rakt fram från sporthallens entré.
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Järfälla

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Tisdag 17.10-17.50 (Fullbokad) Danslärare: Emanuela Ravelojaona
Funkykidz 4-5 år, Onsdag 17.10-17.55 (Fullbokad) Danslärare: Alva Eriksson och Selam Habtessillasie
Funkykidz 6-8 år, Torsdag 17.10-17.55 (Fullbokad) Danslärare: Emanuela Ravelojaona
Anmäl dig här

Startvecka:

37

Lovdagar:

Höstlov v.44
Sista tillfället v.47
Med reservation för ändringar

Pris:

1545 kr per termin


Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och så diplomutdelning såklart. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften är 230 kr för vuxna och 120 kr per barn (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande danslärare som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas. En förälder per barn deltar aktivt på lektionen. Syskon kan tyvärr inte närvara. Läs mer om detta nedan under inskolning.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför vårterminen 2020 öppnar i början av december.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Danslärare

Emanuela Ravelojaona
Emanuela Ravelojaona
Hallå hallå! Vill du dansa, ha kul och få massor av energi? Då har du kommit helt rätt! Hoppas att vi ses snart!
Selam Habtessillasie
Selam Habtessillasie
Hej alla underbara elever! Kom och dansa loss med mig och andra elever varje vecka. Det kommer bli superkul, jag lovar! Vi ses snart, kram på er!
Alva Eriksson
Alva Eriksson
Jag är en glad och sprallig tjej som älskar dans, musik och gymnastik. Jag brinner för att vara aktiv och nu ska jag äntligen få börja inspirera andra och det ska bli så roligt!
Melinda Andrén
Melinda Andrén
Hej! Älskar du att dansa? Det gör jag med! Häng på så kommer vi ha det jättekul tillsammans. Kram på er så hoppas jag att vi ses!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå