Barndans - Sveriges största dansskola för barn!

Barndans Funkykidz Huddinge

Plats:

Huset
Danssalen. Sjödalsvägen 46, 141 46 Huddinge
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Huddinge

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Lördag 09.20-10.00 (Fullbokad) Instruktör: Alwa Skoog
Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 10.20-11.00 (Fullbokad) Instruktör: Johanna Sjöholm
Funkykidz 4-5 år, Lördag 10.10-10.55 (Fullbokad) Instruktörer: Alwa Skoog och Julia Kaslin
Funkykidz 4-5 år, Söndag 11.10-11.55 Instruktörer: Johanna Sjöholm och Julia Kaslin
Funkykidz 6-8 år, Måndag 17.10-17.55 Instruktör: Kajsa Renström
Funkykidz 6-8 år, Söndag 12.10-12.55 Instruktör: Johanna Sjöholm
Anmäl dig här

Startvecka:

Måndagar & söndagar start v.7. Lördagar start v.6

Lovdagar:

Måndagar:
Sportlov v.9
Påsklov v.16 & v.17
Sista tillfället v.19

Lördagar:
Sportlov v.9
Extra uppehåll v.15
Påsklov v.16
Sista tillfället v.18

Söndagar:
Sportlov v.9
Påsklov v.16
Sista tillfället v.18

Pris:

1545 kr per termin

Aktuellt

Samir & Viktor gästartister på Funkykidz vårshow 2019!

Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och så diplomutdelning såklart. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Vårterminen 2019 är Samir & Viktor gästartister på showen. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften är 230 kr för vuxna och 120 kr per barn (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande instruktörer som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas. En förälder per barn deltar aktivt på lektionen. Syskon kan tyvärr inte närvara. Läs mer om detta nedan under inskolning.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför höstterminen 2019 öppnar i slutet av maj.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Alwa  Skoog
Alwa Skoog
Hej alla fantastiska elever! Hoppas ni är redo för mycket dans och skoj. Jag ser supermycket fram emot att träffa er! Kram på er
Julia Kaslin
Julia Kaslin
Hej! Jag heter Julia och jag älskar att dansa och att resa. Jag ser fram emot att dansa med dig! Vi kommer att ha superkul tillsammans:)
Johanna Sjöholm
Johanna Sjöholm
Hej kompisar! Jag heter Johanna och jag är din danstränare. Va roligt att just du vill dansa och ha skoj med mig. Vi ses i danssalen!
Kajsa  Renström
Kajsa Renström
Hej mina dansvänner! Hoppas ni är lika taggade på att få dansa som jag är. Vi kommer att ha det superroligt ihop. Kram kram!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå