Barndans - Sveriges största dansskola för barn!

Barndans Funkykidz Huddinge

Plats:

Huset
Danssalen. Sjödalsvägen 46, 141 46 Huddinge
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Huddinge

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Lördag 09.20-10.00 Danslärare: Julia Kaslin
Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 10.20-11.00 Danslärare: Mathilda Öhman
Funkykidz 4-5 år, Lördag 10.10-10.55 Danslärare: Julia Kaslin och Amanda Engström Sundberg
Funkykidz 4-5 år, Söndag 11.10-11.55 Danslärare: Mathilda Öhman och Linn Visell
Funkykidz 6-8 år, Måndag 17.10-17.55 Danslärare: Kajsa Renström
Funkykidz 6-8 år, Söndag 12.10-12.55 Danslärare: Jennifer Perez Nilsson
Anmäl dig här

Startvecka:

36

Lovdagar:

Höstlov v.44
Sista tillfället v.46
Med reservation för ändringar

Pris:

1545 kr per termin


Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och så diplomutdelning såklart. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften är 230 kr för vuxna och 120 kr per barn (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande danslärare som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas. En förälder per barn deltar aktivt på lektionen. Syskon kan tyvärr inte närvara. Läs mer om detta nedan under inskolning.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför vårterminen 2020 öppnar i början av december.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Danslärare

Mathilda Öhman
Mathilda Öhman
Hej på er! Jag är en glad tjej som älskar att dansa, hoppas att ni är lika taggade som jag är så ses vi i danssalen. Massa kramar!
Julia Kaslin
Julia Kaslin
Hej! Jag heter Julia och jag älskar att dansa och att resa. Jag ser fram emot att dansa med dig! Vi kommer att ha superkul tillsammans:)
Kajsa  Renström
Kajsa Renström
Hej mina dansvänner! Hoppas ni är lika taggade på att få dansa som jag är. Vi kommer att ha det superroligt ihop. Kram kram!
Amanda Engström Sundberg
Amanda Engström Sundberg
Hej mitt namn är Amanda och jag har dansat största delen av mitt liv. Jag har alltid älskat att dansa och nu är det min tur att dela med mig av dansglädjen till just dig. Kom och dansa och ha kul med mig!
Linn Visell
Linn Visell
Hej kompisar! Om ni gillar att dansa lika mycket som jag så kom och dansa med mig, vi kommer ha jättekul tillsammans! Kram!
Jennifer  Perez Nilsson
Jennifer Perez Nilsson
Hej alla danskompisar! Kom och dansa loss med mig så lovar jag att vi kommer att utvecklas och ha superkul ihop!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå