Barndans Funkykidz Hammarby Sjöstad

Plats:

Fryshuset
Mårtensdalsgatan 2-8, Danssal 1, 120 06 Hammarby Sjöstad
Karta

Startvecka:

6

Lovdagar:

Sportlov v.9, Påsklov v.13, Sista tillfället v.17. Med reservation för ändringar.

Pris:

1495 kr per termin

Aktuellt

För att hitta till danssalen:
Ifrån entrén går du till vänster och ner för trapporna en våning, gå sedan igenom en blå dörr. Fortsätt fram genom korridoren och sväng sedan till höger och gå igenom en grå dörr som det står B på. Fortsätt genom korridoren (genom en till dörr), längst ner i korridoren till vänster ligger danssal 1 (vit dörr).

Kurser i Hammarby Sjöstad

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Lördag 10.15-10.55 (Fullbokad, endast reservlista) Instruktör: Cecilia Thomsson

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 10.20-11.00 (Fullbokad, endast reservlista) Instruktör: Ejah Martinsson
Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 15.10-15.50 (Fullbokad, endast reservlista) Instruktör: Martina Avelli
Funkykidz 4-5 år, Lördag 11.05-11.50 (Fullbokad, endast reservlista) Instruktörer: Cecilia Thomsson och Elin Dubois
Funkykidz 4-5 år, Söndag 11.10-11.55 (Fullbokad, endast reservlista) Instruktörer: Ejah Martinsson och Alva Chramer Hillilä
Funkykidz 6-8 år, Söndag 12.05-12.50 Instruktör: Ejah Martinsson


Tipsa en kompis om en kurs
Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och så diplomutdelning såklart. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften kan variera från 100-220 kr (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande instruktörer som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokningen är ännu inte möjlig.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Cecilia Thomsson
Cecilia Thomsson
Hej alla kompisar! I vår är det vi som ska dansa och ha roligt tillsammans. Hoppas ni är lika taggade som mig, så ses vi i danssalen!
Ejah Martinsson
Ejah Martinsson
Hej kompisar! Jag heter Ejah och jag började dansa balett och modern dans innan jag lärde mig gå. Jag vill lära er en massa coola danssteg, så kom och dansa med mig!
Elin Dubois
Elin Dubois
Hej alla dansare, jag heter Elin och kommer att vara er danslärare denna termin. Det ska bli så kul! Vi ses snart :)
Alva Chramer Hillilä
Alva Chramer Hillilä
Hej jag heter Alva, jag kommer dansa med er den här terminen och vi kommer att ha superkul! Ha det så bra så ses vi i danssalen.
Martina Avelli
Martina Avelli
Hej alla Funkykidzare! Martina heter jag och jag älskar att dansa och har gjort det sedan jag var liten! Jag hoppas att du vill komma och dansa loss med mig! Kram!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå