Barndans - Sveriges största dansskola för barn!

Barndans Funkykidz Hägersten

Plats:

Hägerstensåsens medborgarhus
Sparbanksvägen 31 (entré mitt emot Ica) 129 32 Hägersten
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Hägersten

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Lördag 10.10-10.50 (Fullbokad) Instruktör: Lovisa Åhlvik
Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 10.10-10.50 (Fullbokad) Instruktör: Tyra Carlberg
Funkykidz 4-5 år, Lördag 11.00-11.45 (Fullbokad) Instruktörer: Lovisa Åhlvik och Amanda Sundquist
Funkykidz 4-5 år, Söndag 11.00-11.45 (Fullbokad) Instruktörer: Tyra Carlberg och Lova Sjöstrand
Funkykidz 6-8 år, Lördag 12.00-12.45 Instruktör: Lovisa Åhlvik
Anmäl dig här

Startvecka:

6

Lovdagar:

Sportlov v.9
Påsklov v.16
Sista tillfället v.17

Pris:

1545 kr per termin

Aktuellt

Samir & Viktor gästartister på Funkykidz vårshow 2019!

Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och så diplomutdelning såklart. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Vårterminen 2019 är Samir & Viktor gästartister på showen. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften är 230 kr för vuxna och 120 kr per barn (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande instruktörer som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas. En förälder per barn deltar aktivt på lektionen. Syskon kan tyvärr inte närvara. Läs mer om detta nedan under inskolning.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför höstterminen 2019 öppnar i slutet av maj.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Lovisa Åhlvik
Lovisa Åhlvik
Hej kompisar! Jag heter Lovisa och kommer dansa med er under terminen. Ser så mycket fram emot att få träffa er alla. Vi ses snart!
Tyra Carlberg
Tyra Carlberg
Hej alla kompisar! Jag är en glad tjej som längtar efter att få dansa med er! Hoppas att vi snart ses i danssalen och att ni är lika taggade som jag är! Kram på er!
Amanda Sundquist
Amanda Sundquist
Hej allihopa! Jag älskar att dansa och skulle tycka det var jättekul att få dansa med er! Vi kommer att ha det super kul!
Lova  Sjöstrand
Lova Sjöstrand
Hej på er! Jag ser så otroligt mycket fram emot att få träffa er alla, föräldrar och elever. Kom och hälsa på mig så kommer vi ha superkul tillsammans! Kram på er och hoppas vi ses snart!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå