Barndans - Sveriges största dansskola för barn!

Funkykidz Falkenberg

Funkykidz Falkenberg

Plats:

Falkhallen
Nyhems Plan 1, 311 35
311 35 Falkenberg
Danssal 1
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Falkenberg

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Lördag 11.30-12.10 Danslärare: Saga
Funkykidz 4-5 år, Lördag 12.20-13.05 Danslärare: Saga och Leona

På detta center har vi även dessa kurser

Anmäl dig här

Startvecka:

Vårterminen 2023 start v. 5

Lovdagar:

Uppehåll för sportlov v. 8
Uppehåll för påsklov v. 14
Sista tillfället v. 16

Pris:

1695 kr per termin


Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-7 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

In English

Dansshow

Varje läsår avslutar vi med en sprakande show. Eleverna får då visa vad de lärt sig under terminen och ta med besökare. Den lilla showen hålls i danssalen under vårterminens tionde tillfälle och eleverna får bjuda in gäster som publik. Gruppen kommer att visa flera delar av lektionen och framför allt bjuda på sin speciella showdans. Vår goa maskot Funky kommer på besök och showen avslutas med medaljutdelning. Pga utrymmesskäl får varje elev ta med sig max två gäster. Den lilla showen är kostnadsfri för familjen.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande danslärare som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Be Sporty Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas. En förälder per barn deltar aktivt på lektionen. Syskon kan tyvärr inte närvara. Läs mer om detta nedan under inskolning.
4-7 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (måndag- fredag 10.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför höstterminen 2023 öppnar i början på juni.
Vill du att vi meddelar dig när bokningen öppnar? Gör en intresseanmälan här!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå