Barndans - Sveriges största dansskola för barn!

Barndans Funkykidz Eriksberg

Plats:

Taubeskolan
Astris gata 5
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Eriksberg

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 14.30-15.10 (Fullbokad) Danslärare: Nanny Dahlström
Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 15.20-16.00 (Fullbokad) Danslärare: Nanny Dahlström
Funkykidz 4-5 år, Söndag 12.45-13.30 (Fullbokad) Danslärare: Cecilia Tiger och Ylva Nordström
Funkykidz 4-5 år, Söndag 13.40-14.25 Danslärare: Cecilia Tiger och Ylva Nordström
Funkykidz 6-8 år, Lördag 13.30-14.15 Danslärare: Miranda Slagbrand
Anmäl dig här

Startvecka:

5

Lovdagar:

Vecka 7, 12, 14 och 15
Sista tillfället: vecka 18

Pris:

1485 kr per termin

Aktuellt

Theoz är gästartist på Funkykidz vårshow 2020!

Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och så diplomutdelning såklart. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Vårterminen 2020 är Theoz gästartist på showen. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften är 230 kr för vuxna och 120 kr per barn (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande danslärare som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas. En förälder per barn deltar aktivt på lektionen. Syskon kan tyvärr inte närvara. Läs mer om detta nedan under inskolning.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför höstterminen 2020 öppnar i slutet av maj.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Danslärare

Ylva Nordström
Ylva Nordström
Hej alla dansare! Ylva heter jag. Jag har dansat sedan jag var 10 år och jag ÄLSKAR det! Hoppas att ni kommer tycka det är lika kul som jag. Vi ses!
Cecilia Tiger
Cecilia Tiger
Hej alla fina! Det ska bli så roligt att få dansa med er. Vi ses i danssalen!
Nanny Dahlström
Nanny Dahlström
Hej allihopa! Jag heter Nanny och det bästa jag vet är hundar, godis och såklart att dansa. Jag längtar tills vi ses i danssalen, kram kram!
Miranda Slagbrand
Miranda Slagbrand
Hej kompisar! Jag heter Miranda och är supertaggad på att dansa med er. Vi kommer ha hur roligt som helst, kram!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå