Barndans - Sveriges största dansskola för barn!

Funkykidz Östermalm

Funkykidz Östermalm

Plats:

Sophiahemmet Capio Artro Clinic
Valhallavägen 91
114 27 Östermalm
Danssalen i Hus O, 1 trappa upp,
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Östermalm

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 09.10-09.50 (Fullbokad) Danslärare: Vera
Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 10.00-10.40 Danslärare: Vera
Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 10.50-11.30 Danslärare: Vera
Funkykidz 4-5 år, Söndag 11.40-12.25 Danslärare: Josefin och Maja
Funkykidz 6-7 år, Söndag 12.35-13.20 Danslärare: Josefin
Anmäl dig här

Startvecka:

Vårterminen 2023 start v. 6

Lovdagar:

Uppehåll för påsklov v. 14
Sista tillfället v. 16

Pris:

1795 kr per termin

Aktuellt

Till våren blir det äntligen Funkykidz vårshow igen!

Barnvagnar:
Barnvagnar bör ställas utanför och inte uppe i hisshallen då de där blockerar nödutgången. Det finns låsbara platser på cykelställen precis utanför, medtag eget lås om ni önskar låsa fast vagnen.

Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-7 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

In English


Dansshow

Varje läsår avslutar vi med en sprakande show. Eleverna får då visa vad de lärt sig under terminen och ta med besökare. Den stora showen hålls på en teater/arena i Stockholm, Göteborg, Lund och Kungsbacka efter vårterminens tionde tillfälle. Här får eleverna uppträda med sitt shownummer på en stor scen med professionell inramning. Showen leds av våra goa maskotar Funky och Funkylina och bjuder på härliga dansnummer och medaljutdelning. Den stora showen är kostnadsfri för eleverna men för att kunna få ett bra arrangemang tillkommer ett biljettpris för besökare (100 kr/barn och 250 kr/vuxen).

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande danslärare som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Be Sporty Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas. En förälder per barn deltar aktivt på lektionen. Syskon kan tyvärr inte närvara. Läs mer om detta nedan under inskolning.
4-7 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (måndag- fredag 10.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför höstterminen 2023 öppnar i början på juni.
Vill du att vi meddelar dig när bokningen öppnar? Gör en intresseanmälan här!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå