Sveriges största dansskola för barn!

Barndans Funkykidz Årsta

Plats:

Folkets Hus
Årsta Torg 5, 120 54 Årsta. Danssal Loftet. OBS! Ingång i Centrumhuset (mot biblioteket och teatern, skyltat Årsta Centrum ovanför ingången). Gå förbi kaféet och upp för trappan till Loftet.
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Årsta

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Tisdag 16.50-17.30 Instruktör: Lina Müller
Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Söndag 13.40-14.20 Instruktör: Stefanie Cardozo Chungara
Funkykidz 4-5 år, Söndag 14.30-15.15 Instruktörer: Stefanie Cardozo Chungara och Milla Van Bunningen
Funkykidz 6-8 år, Måndag 16.40-17.25 Instruktör: Alexandra Norberg
Anmäl dig här

Startvecka:

36

Lovdagar:

Höstlov v.44 (extra tillfälle för Funkykidz 2-3 år på tisdagar v.44)
Sista tillfället v.46
Med reservation för ändringar

Kom ihåg:

Hej alla elever & föräldrar på Funkykidz 2-3 år på tisdagar kl 16.50-17.30 i Årsta!

Vi beklagar att din klass blev inställd tisdag 25 september. På grund av det inträffade vill vi erbjuda ett extra tillfälle v. 44, tisdagen 30 oktober.

Extratillfälle:
Folkets Hus
Danssal Loftet (ingång i Centrumhuset mot biblioteket och teatern, skyltat Årsta Centrum ovanför ingången. Gå förbi kaféet och upp för trappan)
Årsta Torg 5
120 54 Årsta
Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Tisdag 30 oktober kl 16.50-17.30

Vi hoppas att du har möjlighet att delta!

Vid frågor, kontakta Be Sporty utbildnings kundtjänst på tel. 0771-444 100


Varmt välkommen!


Vänliga hälsningar,

Be Sporty Utbildning AB
Tel 0771-444 100
info@besporty.se

Pris:

1495 kr per termin


Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och så diplomutdelning såklart. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften kan variera från 100-220 kr (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande instruktörer som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför vårterminen 2019 öppnar i början på december.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Milla  Van Bunningen
Milla Van Bunningen
Hej alla fina och underbara dansare! Jag heter Milla och ser verkligen fram emot att få dansa med er och tillsammans ska vi ha den bästa terminen någonsin. Vi ses snart!
Alexandra Norberg
Alexandra Norberg
Att få dela min dansglädje med er är det bästa jag vet. Kom så dansar och skrattar vi loss till fantastisk musik!
Lina Müller
Lina Müller
Hej! Jag heter Lina Muller. Jag har dansat sedan jag var 4 år gammal och har främst dansat jazzdans, moder dans och klassisk balett. Jag ser fram emot en lärorik termin med mycket av skoj och framför allt massor av dans. Vi ses då!
Stefanie Cardozo Chungara
Stefanie Cardozo Chungara
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå