Sveriges största dansskola för barn!

Barndans Funkykidz Alvik

Plats:

Be Sporty Center Alvik
Gustavslundsvägen 151C , 167 51 Alvik
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Alvik

Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Sal 1, Söndag 09.25-10.05 Instruktör: Johanna Carlsson
Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Sal 1, Lördag 10.00-10.40 (Fullbokad, endast reservlista) Instruktör: Maja Bengtsson
Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Sal 1, Söndag 10.10-10.50 (Fullbokad, endast reservlista) Instruktör: Johanna Carlsson
Funkykidz 2-3 år (med en förälder), Sal 2, Lördag 10.20-11.00 (Fullbokad, endast reservlista) Instruktör: Amanda Helgesson Törnqvist
Funkykidz 4-5 år, Sal 1, Lördag 10.50-11.35 (Fullbokad, endast reservlista) Instruktörer: Maja Bengtsson och Vilda Meran
Funkykidz 4-5 år, Sal 1 , Söndag 11.00-11.45 (Fullbokad, endast reservlista) Instruktörer: Amanda Helgesson Törnqvist och Andrea Tavares
Funkykidz 4-5 år, Sal 1, Lördag 11.45-12.30 Instruktör: Amanda Helgesson Törnqvist
Funkykidz 6-8 år, Sal 1, Söndag 11.50-12.35 (Fullbokad, endast reservlista) Instruktör: Amanda Helgesson Törnqvist
Funkykidz 6-8 år, Sal 2, Lördag 11.20-12.05 (Fullbokad, endast reservlista) Instruktör: Jessica Eiderbäck
Anmäl dig här

Startvecka:

36

Lovdagar:

Höstlov v.44
Sista tillfället v.46
Med reservation för ändringar

Pris:

1495 kr per termin

Aktuellt

Välkommen till vårt egna Be Sporty-center i Alvik!

Om Funkykidzkursen

Funkykidz är Sveriges största dansskola för barn. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns att lyssna till på nätet. Varje termin tar vi fram ny musik, nya koreografier och eleverna utvecklas år för år. En danstermin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång.

Funkys Fest på hösten och Stooor show på våren

På hösten avslutar vi terminen med Funkys Fest i danssalen. Det är en avslutning med dans och så diplomutdelning såklart. Varje elev kan bjuda in 2 besökare till denna fest.

På våren har vi en sprakande show där våra äldre elever 4-8 år får stå på en stor scen (om de vill) med riktigt ljus, ljud och extra allt. Här får familj, släkt och vänner så klart komma och titta. Showen är förknippad med biljettavgift för besökare. Avgiften kan variera från 100-220 kr (gratis endast för eleven). Showen ligger på separat tid efter sista lektionstillfället och tid och plats meddelas i början av vårterminen. För de yngsta eleverna (2-3 år) avslutas vårterminen istället med Funkykidz Fest i danssalen på sista kurstillfället.

Idé och kvalité

Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

Våra danslärare

På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerande instruktörer som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och deltar kontinuerligt i vidareutbildning.

Funkykidz Hitz

Varje termin produceras specialskriven musik exklusivt för Funkykidz. Musiken är modern dansmusik för barn av hög kvalité. Alla elever får tillgång till musiken på nätet och kan spela upp den på dator, mobil och padda. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på funkykidz.se.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.
.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Boka kurs
Härmed anmäler jag mitt barn
   Hämta din rabatt
Kryssa för vilken kurs du vill gå *
Hur fick ni info om Funkykidz-kursen? *


Kompiskampanj
Om du deltar i kampanjen, skriv din kompis namn här (för- och efternamn) Läs mer


Betalning *


Köpvillkor och sekretesspolicy *Notera att alla fält markerade med (*) är obligatoriska,
samt att kortbetalning inte är ett tillgängligt betalsätt för fullbokade kurser.

Betalning

Du kan välja att betala kursen med faktura eller kortbetalning. Vid faktura tillkommer expeditionsavgift på 50 kr. Vid köp av produkt och närmare kursstart är det endast möjligt att betala med kort. Väljer du kortbetalning kan du betala med VISA och Mastercard/Eurocard. Vi är mycket noggranna med säkerheten när du anger kreditkortsnummer.

All korthantering sker krypterat (SSL) hos vår PCI-certifierade säkerhetspartner PayEx. Inga kortuppgifter lagras hos Be Sporty Utbildning AB. Läs mer om PayEx.


PayEx

Kurspris: 1495 kr
(inkl. moms)

Information

Kursen är på tio veckor. Öppet köp ges fram till och med 5 dagar efter kursstarten då återbetalas kursavgiften förutom 200 kr för administrationsavgifter. Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs. Med reservation för att kursplatserna tagit slut. Vid fullbokad kurs är ni välkomna att göra en reservbokning i formuläret. Vi hör av oss via e-post när en kursplats kan erbjudas. Ni förbinder er inte vid en reservbokning.

Populära produkter

Fler produkter finns att beställa i vår webbshop!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Jessica Eiderbäck
Jessica Eiderbäck
Hej kompisar! Ser fram emot att få dansa, skratta och sjunga tillsammans med er!
Andrea Tavares
Andrea Tavares
Hej alla dansare! Jag heter Andrea och ser supermycket fram emot att få dansa med er alla. Vi kommer ha jätteroligt tillsammans :-)
Vilda Meran
Vilda Meran
Hej alla härliga dansare! Jag vet att vi kommer ha superkul ihop och jag ser supermycket fram emot att träffa dig! Jag gillar dans, glass och kramar, vad gillar du? Bamsekram // Vilda :)
Maja Bengtsson
Maja Bengtsson
Hej kompisar!! Jag hoppas att just DU vill komma och dansa med mig denna termin så lovar jag att vi kommer att ha massor av kul. Kram!!
Amanda Helgesson Törnqvist
Amanda Helgesson Törnqvist
Hej! Dans, sång och musik är det bästa jag vet. Framförallt för att man har roligt tillsammans!
Johanna Carlsson
Johanna Carlsson
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå