Börja dansa med Funkykidz Skytteholmsparken, Solna

Plats:

Nybodagatan 9, Solna (mitt i Skytteholmsparken)

Behöver du hjälp av karta för att hitta till oss. Kika på vår sida hos hitta.se

Startvecka:

36

Lovdagar:

Info HT 2014
Vecka 40 extra uppehåll
Vecka 44 höstlov
Sista tillfälle vecka 47

Med reservation för ändringar.

Priser:

Pris: 1350 kr

Om kursen:

Funkykidz är störst i Sverige på barndans. Här får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till härlig musik som också finns på skivan Funkykidz Hitz. Varje termin har vi nya program och eleverna utvecklas år för år. På hösten har vi en mindre avslutning i danssalen. På våren har vi en sprakande show där barnen får visa vad de lärt sig. Funkykidz är en dansskola som bygger på glädje, upplevelser och gemenskap.

Danskursen: En termin är på 10 veckor och varje lektion är 40-45 minuter lång. Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är förkoreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar. På alla Funkykidz-center finns välutbildade och inspirerade instruktörer som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och måste ha tagit ett licensprov för att undervisa. De deltar också i kontinuerlig fortbildning.

Skivan: Vid första kurstillfället får alla elever den senaste utgåvan av skivan Funkykidz Hitz (ingår i kursavgiften). På skivan finns all musik från just denna termin. Vi är glada att kunna ge våra elever chansen att släppa loss till musiken även hemma mellan lektionerna!

Showen: På hösten har vi en mindre avslutning i salen sista tillfället. På våren har vi den stora showen som avslutar läsåret. Där får eleverna visa vad de lärt sig. Showen hålls i hyrd lokal/teater och det tillkommer en biljettavgift per besökare. Avgiften kan variera från 120-200 kr (gratis för eleven).

Mer info om kurserna, klicka här.

Kontakt:

Har du frågor når du oss via e-post produktion@funkykidz.se eller på telefon 0771-444100 (mån-tor 10.00-17.00).


Anmälan till Funkykidz hos Skytteholmsparken

Här kan du anmäla dig och se vilka kurser vi har att erbjuda.

Jag vill gärna vara med denna termin!

Betalning

Kursen går endast att betala genom kortbetalning. Du kan betala med VISA och Mastercard/Eurocard. Vi är mycket noggranna med säkerheten när du anger kreditkortsnummer.

All korthantering sker krypterat (SSL) hos vår PCI-certifierade säkerhetspartner PayEx. Inga kortuppgifter lagras hos Funkykidz Produktion AB. Läs mer om PayEx.


PayEx

Kurspris: 1350 kr

inkl. moms

Information

Kursen är på tio veckor. Öppet köp ges fram till och med 6 dagar efter kursstarten då återbetalas kursavgiften förutom 200 kr för administrationsavgifter. Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs. Med reservation för att kursplatserna tagit slut.
Härmed anmäler jag mitt barn


Kryssa för vilken kurs du vill gå

Det finns för tillfället inga lediga platser / tillgängliga kurser.Hur fick ni info om Funkykidz-kursen?


Köpvillkor